Billedet er taget d. 10. januar 2006, hvor der var sæsonstart.
Instruktør Kate Valentin ses yderst til højre.


Denne side handler om Rakkeby Linedance Club´s første sæson
(forår 2006)Læs hele historien om Rakkeby Linedance Club hér

Danselisten forår 2006:
Som pdf-fil
m. links til alle 16 danse-instruktioner


>Tryk hér for at se Gæstebogen
>Tryk hér for at se "Rakkeby Stomp"
>Tryk hér for at se vores vedtægter
(pdf-fil)

Tryk her for at komme retur til Linedance-forsiden Linedance      


Tirsdag d. 10. januar: Sæsonstart på Linedance i Rakkeby Forsamlingshus.
30 personer mødte frem, og de fyldte godt op i forsamlingshuset. De fremmødte kunne glæde sig over, at det er lykkedes klubben at få fat i instruktør Kate Valentin, fra Pandrup, der med kyndig hånd (læs: ben) styrede forsamlingen igennem aftenens snørklede dansetrin. Blandt linedance-udøvere er Kate et velanskrevet blad, så klubben er meget tilfredse med at dette samarbejde er kommet i stand.

Tirsdag d. 17. januar: Status på klubbens medlemstal.
Efter aftenens indmeldelser blev der gjort status på medlemsantallet, og det lyder: Aktive medlemmer: 19 stk. og passive medlemmer: 1 stk.

Tirsdag d. 24. januar: Status: Aktive medlemmer: 22 stk.

Tirsdag d. 31. januar: Status: Aktive medlemmer: 27 stk.

Tirsdag d. 7. februar: Status: Aktive medlemmer: 30 stk.
Denne aften var der indvielse af klubbens nyindkøbte lydanlæg. Dette består bl.a. af en CD-afspiller med pitch-kontrol. Det betyder at hastigheden på afspilleren kan reguleres og dermed også musikrytmen, og det er absolut en stor fordel, når der skal indøves dansetrin ved musikstykker, der har en hurtig rytme, eller nogle vanskelige dansetrin.
Med i anlægget er også et trådløst mikrofonsæt, som vores instruktør Kate bruger. Og det er faktisk nødvendigt, da musikken nødvendigvis skal afspilles ved så høj styrke, at også de bagerste tydeligt kan høre rytmen, og så kan man godt forestille sig, at det ikke er nemt samtidig at skulle råbe instruktionerne ud så alle også kan høre dem. Derfor er det en stor fordel, at hendes instruktioner ryger gennem forstærkeren og kommer ud gennem højtaleren sammen med musikken.

Tirsdag d. 28. februar
Efter øvningen hyggede vi os med fastelavnsboller og kaffe.
En danseliste for foråret 2006 er blevet udarbejdet. Denne liste indeholder i alt 16 danse, og kan ses ved at trykke hér.

Tirsdag d. 14. marts
Rakkeby Linedance Club har fået en venskabsklub. Det er Silverstar Linedancers, der ligger i Frederikssund på Sjælland. Se deres Hjemmeside hér
Som det fremgår af deres kalender, har de bl.a. et arrangement d. 4. november, hvor vi også er inviteret. 8 personer fra klubben har allerede tilbudt os overnatning, hvis vi er interesseret. Mere herom senere.

Tirsdag d. 4. april
Da vi har fået forespørgsler på at lave ikke færre end 2 linedance-opvisninger i august måned, er det besluttet, at der skal laves et "opvisningshold". Alle kan deltage på holdet, men det kræver en tilmelding. Af to grunde: Først og fremmest for at se, om vi overhovedet kan stille med et hold. For det andet fordi vi skal have bestilt T-shirts i de rigtige størrelser, idet vi har besluttet at alle deltagere på opvisningsholdet skal være ens påklædt. Derfor vil vi forære alle på opvisningsholdet en T-shirt med vores logo på.

Folkeoplysningsudvalget i Løkken-Vrå kommune har nu endeligt godkendt vores forening som en frivillig folkeoplysende forening. Det giver samtidig grønt lys for, at vi kan blive medlemmer af DGI, med de fordele dette giver.
Se vedtægterne som pdf-fil hér

Så er der blevet tilknyttet en gæstebog til Hjemmmesiden. Se den hér

Tirsdag d. 25. april
Status: Aktive medlemmer: 34 stk. Passive medlemmer : 2 stk.

Tilmelding til opvisningsholdet foregik d. 18. og 25. april, og et tilfredsstillende antal på ca. 15 personer har skrevet sig på. Ved bestyrelsesmødet d. 18. april, blev det besluttet, at alle medlemmer får en T-shirt med logo.

Vores instruktør Kate Valentin har skrevet en dans til os. Den blev lynhurtigt navngivet "Rakkeby Stomp". Musikken dertil er "My Toot Toot" af Tamra Rosanes. En god og frisk dans, der ikke lige sidder i bentøjet ved allerførste gennemløb.
Se dansen ved at trykke hér

Tirsdag d. 30. maj
Så var der sæsonafslutning, hvor bl.a. opvisningsdansene og til allersidst en vals var på programmet. (Af en eller anden grund er der nogle medlemmer, der har et noget anspændt forhold til det at danse vals, mens der er andre, der ligefrem elsker det...)
Vi vil søge Rakkeby Skole for tilladelse til at anvende gymnastiksalen til alle fremtidige linedance-aktiviteter. Vi håber at vi til efterårets sæsonstart har fået en aftale i stand. Det endelige program fastlægges senere m.h.t. evt. opstart af begynderhold/børnehold m.m.
Til slut vil vi sige mange tak til alle medlemmer for en forrygende sæson i Rakkeby Linedance Club. Og også en stor tak til dig Kate for dit engagement for klubben. Vi ved ikke om opstarten af klubben har været en hård fødsel for dig, men der er i hvert fald kommet et meget velskabt barn ud af det.

Kan I alle have en rigtig god sommer, og så ses vi igen i august til LINEDANCE i Rakkeby.


Denne side er sidst opdateret 25. juli 2006

Tryk her for at komme retur til Linedance-forsiden Linedance      

Tryk her for at komme retur til Rakkeby-forsiden R A K K E B Y's Hjemmeside